Wij werken voor scholen!

Scholen zijn belanghebbende bij het maximaal verspreiden van typevaardigheid onder hun leerlingen. Om die reden heeft The House of Typing een nieuw concept van training ontwikkeld dat zich specifiek richt op de huidige behoeftes van scholen, onafhankelijk of de scholen zelf of ouders betalen.

Kernelementen hierbij zijn; ontzorgen van de school (kinderen doen, tenzij anders is gewenst, de training thuis) , maximale verspreiding van typevaardigheid, geborgde toegankelijkheid voor elke leerling, intensieve adaptiviteit en permanente begeleiding (365 dagen per jaar).

Sinds januari 2015 hebben meer dan 500 scholen ons concept omarmd. Onze methode overtuigt!

Ga naar de onderscheidende elementen van onze dienstverlening
GeÔnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op: info@econet.nl

Onze succesfactoren

Spelenderwijs leren typen

The House of Typing Kids is dť uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Geen saaie overtik-oefeningen meer maar een aantrekkelijk programma om op een leuke en effectieve manier een meester te worden op het toetsenbord. Via internet, je doet het wanneer het jou uitkomt op de door jou gewenste plaats. Maar wel extreem begeleid door jouw docent die jou enthousiast houdt en je begeleidt naar de eindstreep.

Bekijk het filmpje hier links om een indruk te krijgen van de cursus.